David Beckham
0

"Nakon SP-a vraćam se u Los Angeles"

Totalsport
Foto: AFP/Getty Images/File
Foto: AFP/Getty Images/File
Engleska nogometna zvijezda David Beckham namjerava se nakon Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici vratiti u svoj sadašnji klub, Los Angeles Galaxy...

Nekadašnji kapetan engleske nogometne reprezentacije u siječnju će se ponovno pridružiti Milanu u kojem će ostati na šestomjesečnoj posudbi.

Isto je napravio i lani, ali ga je nakon povrataka u Kaliforniju dočekalo negodovanje navijača koju mu nisu oprostili privremeni izlet na Apeninski poluotok. Sada se Beckham (34) odlučio unaprijed dodvoriti navijačima porukom kako nema nikakvu namjeru potražiti stalni angažman u Europi i kako ima još dosta posla u Galaxyju.

  • Nikad nisam razmišljao o napuštanju SAD-a i trajnom povratku u Europu. Imam još posla u MLS ligi i u Galaxyju - kazao je bivši veznjak Manchester Uniteda i Real Madrida za Sportmediaset.

Beckham će provesti šest mjeseci u Milanu prvenstveno kako bi spreman dočekao Svjetsko prvenstvo i tako uvjerio engleskog izbornika Fabija Capella da ga povede u Južnoafričku Republiku.

U nedjelju će njegov LA Galaxy u Seattleu loviti svoj treći naslov MLS prvaka i prvi nakon 2005. godine u utakmici protiv Real Salt Lakea.