Nogomet
391

Nakon istočne tribine Stadiona Grbavica, FK Željezničar kreće i u izgradnju južne

Klix.ba
Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
Nakon završetka istočne tribine Stadiona Grbavica, Fudbalski klub (FK) Željezničar kreće i u izgradnju južne tribine, koja će biti posebno prilagođena najvjernijim navijačima Manijacima.

Prvi korak na putu ka izgradnji "kopa" je Javni poziv u svrhu dostavljanja ponuda za izradu idejnog i glavnog projekta južne tribine Stadiona Grbavica.

FK Željezničar raspisuje javni poziv u svrhu dostavljanja ponuda za izradu Idejnog projekta južne tribine Stadiona Grbavica s detaljima koji se odnose na tekstualni i grafički dio.

Nakon toga glavni projekat južne tribine Stadiona Grbavica s detaljima koji se odnose na fazu arhitekture, fazu konstrukcije, fazu elektroinstalacija, fazu hidroizolacije, projekat vanjskog uređenja, elaborati - zaštita na radu, zaštita od požara, zaštita od eksplozije i sanitarna saglasnost.

Zainteresirane kompanije dodatne informacije i podatke potrebne za sačinjavanje ponuda mogu dobiti od administracije Kluba.

Ponude se trebaju dostaviti najkasnije do 09. februara 2017. godine elektronskim putem na mail [email protected] ili putem pošte na adresu Zvornička 27, 71000 Sarajevo, s naznakom: "Ponuda za izradu idejnog i glavnog projekta južne tribine Stadiona Grbavica".

Kompanije koje dostave ponude će nakon isteka roka za dostavljanje ponuda kontaktirati administracija Kluba.