Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo me malo nervira, svaki prelazni rok ode par igraca i dodje par novih igraca i naravno kada krene drugi dio sezone i ako odigraju lose govorit ce kako se jos uigravamo
Hoćel iko ostat u Želji?
Vaš vječni trn u oku! Što se komšije brinu, očito je da se otvara prostor kvalitetnijim, polako se brusi dijamant, prpa guzi.
Ubiše kompleksi. A, njonje? Više vaših komentara na ovome članku nego naših, nije da je to išta novo.
zeljo ima stadion i pomocne terene , ima svlacionice. eee imamo i parking. sta VI imate bruko bjedna klosarska. MRSSS
Zna Petrović da radi... otpušta igrače koje nije on doveo...
cuj otpusta koje nije doveo? to onda znaci da ce otpustiti haman sve igrace
@OtokaBoy3 Pa malo skontaj... Petrović ga nije doveo a niti ga želi u ekipi kao i Husića, Bevaba, Pozdera... Igrače je doveo Kostić koji je nešto u njima vidio... a Slavko izgleda ništa u njima ne vidi što može pomoči ekipi.. jel sad kontaš?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nego sta je sa bagerima? Da ne zaledi nafta..
Naleti do Grbavice da vidiš radove ;) Najbolje na internetu srati
Dodji na otvorenje kompleksas 04.03.2017 pa ces vidjeti kako je zaledila.Buuuuuuaaaaaaaàaaa!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaki trener na svijetu pravi tim od igrača koje on dovede,svi otpušteni igrači nisu bili izbor sadašnjeg trenera,ohladite dusmani
hoce li uprava cestitati igracima zeljescara srpsku novu godinu u januaru?
@BaltazarKhan Naravno kao multinacionalni klub hoćemo ali osto tako se prvo čestita komšiji takav je red
debilu ne postoji srpska nova godina,postoji pravoslavna nova godina,i sto se to ne bi cestitalo svakome ko slavi neki praznik.........tesko za skontati papak ha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zavrcu se ventili u Nk Zeljeznicaru,nemaju cvaraka toliko da daju da se jede. Nedo Bog da im ko umre,ne zna niko Fatihu procuiti.
Pa-pa-k!Uzmi jagnjetine i ne brini se ti za Zelju.Krvna zrnca broji negdje drugo.Nije ti ovo Listica.
@argentum Pa kako vas nije stid Listica vam kupila mjesto na tribini ili se u vas to kaze ''trebeni''. Brukate se po gradu. "Furate se da ste ozbiljna ozbiljna priča, a simbol vam je lik iz crtića."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)