Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj giganta, stopirao!!! -Dokle\' lafe? -Ma na olimpijadu buraz!! :-)) hehehe
Ovo k\'o da je Djuro pric\'o u TLN. Tip je legenda.
Aleksandre ponosni smo na tebe, famelija, prijatelji zelimo ti sve uspjehe jer ih dosta imas, nezaboravi svoj zavicaj i nas koji te volimo, pozdrav tebi i porodici.
bravo majstore !
A sa njim igra i jedan F. Mustafic, takodjer pod singapurskom zastavom. Igra veznog i u 11 utakmica zabio 4 gola. Ima 31 godinu.
Safete sta cekas, sredjuj mu papire i salji poziv. Treba na jedan ovakav robusan napadac da razgrce protivnicku odbranu.
True Bosnian
Dobojlija ....... NJAMA ................... Nadimak naseg Bosancherosa
dok ja sjedim na klupi,ovaj zabija golove :(
ovako ce isto i superklocko stopom otici u singapur i igrati do 65 kada ce otici u peMziju
Krecu se samo po 24 posto zato sto u ostatku drzave nemaju sta vidjeti.
Hahahaha, Vikic se bojao otici u Kiseljak:))))))) Fakat si King:)))))
@king, Mlatis kao maxim po diviziji kretencino jedna, prije 2 dana se Vikic vratio iz Njemacke i presao je uzduz i poprijeko cjelu zapadnu europu bez ikakvih problema, a to da nesmije nigdje kako ti tvrdis to je cista laz u glupost. To sto nesmije u Srbiju zbog vasih lazi i montiranih procesa je i najmanje bitno , joji ce racku u njoj kad je veci jad i bjeda od BiH.
Aleksandre svaka te sreca pratila ,tako se postuje drzava u kojoj si rodjen,to je ono stvarno sto dosada nedostaje BiH .Tolika ljubav za zemlju BiH iz koje si potekao nisu vidjeli oni sto o tome moraju da misle i koliko ce talenata nasa draga BiH IZGUBITI ZBOG LOPOVSKE POLITIKE I LOPOVA,zbog babini sinova ,koliko ce mladi talentirani igraca i igracica igrati za neke druge drzave i reprezentacije.HVALA TI ALEKSANDRE DJURCU
Dragan Vikić i Jovan Divjak su obične propale poturice koji se smiju kretati samo po vaših 24 posto u ostatak BiH. Ali, eto, ako su se za to borili, svaka čast. Znam da su Vikića neki njegovi prijeratni pajdaši prije dvije godine zvali u Kiseljak, peklo se janje, ali ništa ne bi od toga, nije smio. G u z a radi.
Nebi bilo lose snimiti film o ovom tip hehe stopom na olimpijadu I to da ppredstavlj seher bosnu ponosnu na ponosan nacin bez kajaka,kinte u dzepu I stopom hehe jos nesto singapur je ludilo od grada tj drzava sinbol cistoce I napretka
haha bas me nasmija.. prava neka ljudina i veseljak