|

Nainggolanov život ispunjen strahom zbog koronavirusa: Bojim se doći kući iz prodavnice

Nainggolanov život ispunjen strahom zbog koronavirusa: Bojim se doći kući iz prodavnice
5
K. H.
26.3.2020. u 07:49
12
komentara
5

dijeljenja
Nainggolanov život ispunjen strahom zbog koronavirusa: Bojim se doći kući iz prodavnice Radja Nainggolan (Foto: EPA-EFE)
Belgijski nogometaš koji trenutno nastupa za italijanski Cagliari Radja Nainggolan otkrio je da strahuje od zaraze koronavirusom, jer njegova supruga ima slab imunitet, ali vjeruje da je najgori period prošao i da za Italiju dolaze bolji dani.
Nainggolan je kazao kako se nada da će situacija usljed rapidnog širenja koronavirusa brzo proći, a objasnio je da to najviše ima veze s njegovom suprugom za koju strahuje kako će podnijeti ovaj virus.

"Koronavirus je veliki problem, a ja se najiskrenije nadam da će sve ovo brzo proći. Moja supruga ima slab imunitet i zbog toga izbjegavamo bolnice", rekao je Nainggolan.

Ovaj vezni nogometaš koji kao posuđen igrač Intera igra za Cagliari dalje je otkrio da uvijek strahuje nakon povratka iz prodavnice, ali da je pažljiv i da vjeruje da su najgori dani prošli.

"Kada odem u prodavnicu postoji rizik da se zarazim virusom, a onda se bojim doći kući jer strahujem da ću ga prenijeti supruzi. Pažljiv sam i mislim da je do sada sve prošlo kako treba, najgori period je iza nas i vjerujem da će stvari sada ići nabolje", kazao je Nainggolan.

Od početka pandemije koronavirusa u Italiji je oboljelo 74.386 ljudi, a preminule su 7.503 osobe. Podsjećamo, u svijetu je do sada više od 450.000 zaraženih, od čega ih se 113.000 oporavilo, a 20.000 preminulo.
Prijavi grešku


Komentari (12)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...