"Našalio se"
115

Nainggolan s mnoštvom alkohola i Coca-Colom "šaljivo" odgovorio Ronaldu i Pogbi

K. H.
Foto: YouTube/Screenshot
Foto: YouTube/Screenshot
Bivši reprezentativac Belgije Radja Nainggolan objavio je montiranu fotografiju s raznim alkoholnim pićima i Coca-Colom te je na taj način, šaljivo ili ne, komentarisao poteze Cristiana Ronalda i Paula Pogbe.
Nainggolan je poznat kao nogometaš koji ne mari previše za zdrav način života i upravo je to razlog što u karijeri nije ostvario puni potencijal koji se od njega očekivao, a on je objavio montiranu fotografiju kako sjedi na konferenciji za medije dok se u istom trenutku ispred njega nalazi mnoštvo boca alkohola i Coca-Cole.

"Hajmo se nasmijati", poručio je Nainggolan.

Podsjećamo, prvo je portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo privukao je veliku pažnju na konferenciji za medije uoči duela aktuelnih evropskih prvaka i Mađarske kada je sa stola sklonio dvije boce Coca-Cole koje su se nalazile ispred njega.

Nakon toga, francuski reprezentativac Paul Pogba na konferenciji za novinare nakon meča s Njemačkom uklonio je sa stola bocu piva Heineken, jednog od sponzora Evropskog prvenstva u nogometu.

Vrijedi još reći i to da je Ronaldov potez bio veliki udarac za kompaniju Coca-Cola, koja je zabilježila pad na berzama i gubitak vrijednosti za čak četiri milijarde dolara. Zasigurno će i Pogbin potez negativno utjecati na reputaciju Heinekena.