|

"Nadam se dolasku Barcelone u Split na proslavu rođendana"

"Nadam se dolasku Barcelone u Split na proslavu rođendana"
0
F
FENA
13.12.2010. u 17:11
2
komentara
0

dijeljenja
"Nadam se dolasku Barcelone u Split na proslavu rođendana" Joško Svaguša
Na današnjem predstavljanju programa proslave 100. godišnjice Hajduka, koja će se održavati tokom 2011. godine, predsjednik kluba Joško Svaguša je najavio mogućnost gostovanja nogometnog kluba Barcelona u Splitu.
"Nadam se da će Barcelona doći u Split", kazao je Svaguša odgovarajući na pitanje hoće li ovaj španski klub gostovati u Splitu 2011. godine u čast 100-te godišnjice Hajduka.

Svaguša je objasnio kako će se najkasnije do Božića sastati vodstva dvaju klubova i razgovarati o saradnji Hajduka i Barcelone te će se tada i službeno znati hoće li Barcelona iduće godine gostovati u Splitu.

Govoreći o 100-oj godišnjici Hajduka Svaguša je kazao kako za njegovu ekipu "još nije izgubljena" titula prvaka Hrvatske 2011. godine. Odbacio je i medijske napise kako Hajduk nema viziju i plan.

"Hajduk ima plan, znamo koga ćemo kada prodati", kazao je on.

Centralna proslava 100. godišnjice Hajduka, kako je danas najavljeno, je 13. februara 2011. godine kada će se održati svečana akademija. Tom prigodom, navodi se u programu proslave, bit će izabrana najbolja ekipa Hajduka, najbolji igrač, najbolja utakmica Hajduka i najljepši gol u prvih 100. godina postojanja kluba.

Za februar 2011. godine planirana je na Poljudu utakmica između Hajduka i Slavije iz Praga te uzvrat u Pragu u martu 2011. godine. Na Starom placu, bivšem Hajdukovom stadionu, u povodu 100. godišnjice tog kluba splitska će ekipa u avgustu 2011. godine odigrati utakmicu protiv zagrebačkog Dinama, navodi se u programu obilježavanja 100. godišnjice Hajduka.

U čast rođendana Hajduka u aprilu će u Splitu biti izvedene tri operete: "Kraljica lopte", "Mala Floramy" i "Splitski akvarel", a u julu će na muičkom festivalu "Split 2011." jedna večer biti posvećena Hajduku, te će u tom mjesecu biti organiziran i poseban koncert na Poljudu ili u Spaladium areni posvećen Hajduku, stoji u programu obilježavanja 100. godišnjice Hajduka. Za augustu 2011. godine najavljena je "Bila noć" te izbor miss Hajduka.

"Dani Hajduka" na Rivi najavljeni su za maj 2011. godine, a foto izložba "Navijači Hajduka" za januar 2011., dok će se izložba Udruge kolekcionara "Bili tići" održati u februaru 2011. godine.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...