Karl-Heinz Rummenigge
0

"Nadam se da će Toni na SP, on je sjajan nogometaš"

Totalsport
Karl-Heinz Rummenigge
Karl-Heinz Rummenigge
Izvršni predsjednik FC Bayerna Karl-Heinz Rummenigge u razgovoru za Il Corriere dello Sport progovorio je o Luci Toniju, svom nekadašnjem napadaču proslijeđenom u Romu.

Talijan za kojega nije bilo mjesta u vrhu napada bavarske ekipe vrlo se brzo snašao u Rimu za čiju je najjaču nogometnu ekipu bio dvostruki strijelac u nedavnoj 3-0 pobjedi protiv Genoe. Čelnici Rome željeli bi Tonija i zadržati nakon posudbe, no upitno je jesu li spremni i platiti silan novac za otkup njegova ugovora koji ističe u junu sljedeće godine.

"Ne čudi me što je proigrao, on je sjajan nogometaš i sasvim je prirodno da je započeo pogocima. Iz Bayerna je, uostalom, otišao silno motiviran. Odlazak u Romu njegov je dobar potez i nadam se da će golovima uvjeriti izbornika Marcella Lippija da za njega ima mjesto u reprezentaciji koju će voditi na Svjetsko prvenstvo."

"Ne znam što će se dogoditi nakon isteka posudbe, ali reći ću da i s njim i s Romom imamo izvrstan odnos što će nam olakšati pronalazak rješenja", kazao je Rummenigge.