Sarajevo-Željezničar
13

Na Koševu u subotu prodaja ulaznica za derbi samo na jednom prodajnom mjestu

Klix.ba
Foto: FK Sarajevo
Foto: FK Sarajevo
Fudbalski klub Sarajevo je putem zvanične stranice objavio informacije za svoje navijače o prodaji ulaznica na dan utakmice protiv Željezničara.

Naime, u subotu, zbog odredbi Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, kojeg je klub dužan sprovesti na ovoj utakmici, na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" bit će otvoreno jedno prodajno mjesto, iznad istočne tribine, do pomoćnih terena koševskog stadiona, na kojem će se isključivo moći kupiti ulaznice za tribine "Sjever - Vedran Puljić", te "Istok", kao i dječije ulaznice.

"Ulaznice za "Zapad", kao i za "Sjever" i "Istok" od jutarnjih sati sutrašnjeg dana bit će dostupne na prodajnim mjestima: Bordo Fan Shop 1 (Ul. Maršala Tita 38b), Bordo Fan Shop 2 (Bezistan), Bordo kućica Sarajevo Summer Market (Ispred BBI Centra), prodajno mjesto ispred gradske tržnice, te prodajno mjesto na platou KSC Skenderija. Članovi kluba svoje ulaznice po jeftinijim cijenama kupovati će sutra do 16 sati u odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo, ul. Maršala Tita 38b. Ista prodajna mjesta otvorena su i danas", saopćeno je iz Bordo kluba.

Podsjetimo, utakmica između Sarajeva i Željezničara se igra u subotu s početkom u 20 sati.