Nogomet
0

Mutu iz Fiorentine u Cesenu

Totalsport
Foto: EPA
Foto: EPA
Problematični rumunski nogometaš Adrian Mutu (32) kompletirao je transfer iz Fiorentine u Cesenu, prenose talijanski mediji.

Cesena je službeno putem web-stranice potvrdila da je Mutu potpisao dvogodišnji ugovor, uz opciju produženja na dodatnu godinu. Također se navodi da je rumunski napadač pristao i na smanjenje primanja u odnosu na ona koja je imao u Firenci, iako se ne spominje koliko će točno zarađivati kao ni visina odštete za transfer.

"Vrlo sam uzbuđen zbog transfera i jedva čekam da započnem s novom avanturom. Zahvaljujem Ceseninom predsjedniku Igoru Campedelliju što me potpisao i uključio u tako ambiciozan projekt kao što je ovaj Cesenin", rekao je Mutu, nesumnjivo kvalitetni napadač koji je ipak češće dolazio na naslovnice medija zbog ponašanja izvan terena nego zbog svojih igara.

Tako je nakon odslužene devetomjesečne zbog traga kokaina u krvi Mutu fizički napao jednog konobara u oktobru prošle godine, da bi onda u januaru napustio jedan Fiorentinin trening bez objašnjenja.

Cesena je prošle završila na 15. mjestu Serije A, a Mutuu će to biti deveti različiti klub u karijeri u kojoj je između ostalih igrao za Inter, Parmu, Chelsea i Juventus.