{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Musić i Jusufović od nedjelje u kampu Cityja

S
14.1.2012. u 17:35
0
11
Musić i Jusufović od nedjelje u kampu Cityja
0
Musić i Jusufović od nedjelje u kampu Cityja
Semir Musić
Talentovani fudbaleri kadetskog sastava tuzlanske Slobode, Semir Musić i Ervin Jusufović, od sutra će vježbati u kampu engleskog premijerligaša Manchester Cityja.
Musić i Jusufović, kao i Enes Mešanović, nekadašnji reprezentativac BiH i prvotimac Slobode, Sarajeva, Dinama, Osijeka, Maribora, te Refik Musić, preko Zagreba i Ciriha će stići do Manchestera.

“Mogu potvrditi kako više nema nikakvih preprema. Stvari su već spakovane i svakog trenutka krećemo ka Zagrebu. Razgovarao sam sa mladim fudbalerima, te im rekao kako imaju izvanrednu priliku, koja se pruža jednom u sto godina i da je trebaju iskoristiti. Iz BiH su među prvima ili čak prvi mladi fudbaleri koji su dobili direktan poziv iz tako jednog velikog kluba za dolazak u kamp”, kaže Enes Mešanović, na čiju preporuku Musić i Jusufović odlaze na Ostrvo.

Musiću i Jusufoviću je Manchester City platio sve troškove, a planirano je da u kampu ostanu narednih deset dana. Ukoliko zadovolje kriterije tamošnjih trenera nije isključeno potpisivanje ugovora. Možda će City uskoro dobiti pravu malu koloniju bosanskih igrača.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: