Trener Sarajeva
7

Musemić: Protiv Mladosti će biti izmjena u timu, loš rezultat je sve osim pobjede

Piše: N. K.
Aladin Šišić i Husref Musemić (Foto: D. S./Klix.ba)
(Foto: D. S./Klix.ba)
Sarajevo će sutra u drugom kolu Premijer lige BiH na stadionu Asim Ferhatović Hase ugostiti ekipu Mladosti, a tim povodom danas je održana konferencija za medije na kojoj su obratili trener Bordo tima Husref Musmeić i igrač Aladin Šišić.

"Naš fokus je na sutrašnjoj utakmici. Prvo kolo smo kiksali i svaki rezultat osim pobjede je jako loš. Želimo neke igrače osvježiti i pripremiti za utakmicu. Bit će izmjena u timu. Nadam se da neće biti kao prvo poluvrijeme u Bijeljini. Igrači su umorni i od utakmice i od puta. Pokušavamo što više igrača koristiti. Nemamo ni jedno povrijeđenog igrača i na nama je da odlučimo ko će igrati. Mladost je puno promijenila tim. Imaju jako puno novih igrača. Gledali smo ih protiv Zvijezde 09. Ipak, igramo kući i želimo pobijediti", poručio je Musemić.

Šišić je protiv Atalante postigao prvijenac u dresu Bordo tima.

"Drago mi je što sam prvijenac postigao upravo protiv Atalante i nadam se da će taj gol biti ključan u ostvarenju naših ciljeva, a to je prolaz dalje. Što se Mladosti tiče, radi se o neugodnoj ekipi koja nam može napraviti problem. Moramo biti maksimalno koncentrisani i smatram da rezultat neće izostati", rekao je Šišić

Utakmica između Sarajeva i Mladosti igra se u nedjelju s početkom od 18:30 sati.