Trener nezadovoljan
85

Musemić: Mladost je učinila sve da se što manje igra, bilo je puno prekida, a samo četiri minute nadoknade

Piše: D. B.
Husref Musemić (Foto: Kemal Softić/Klix.ba)
Husref Musemić (Foto: Kemal Softić/Klix.ba)
Nakon utakmice Kupa BiH u kojoj je Sarajevo eliminisano u gostujućoj utakmici šesnaestine finala Kupa BiH od Mladosti DK, trener Bordo ekipe Husref Musemić je bio s razlogom nezadovoljan.

''Očekivali smo tvrdu utakmicu, da će Mladost učiniti sve da se što manje igra, u tome im je i sudija pomogao. Bilo je puno prekida i razvlačenja, a na kraju samo četiri minute nadoknade. Vjerovatno kada pogledaju snimak, možda će biti drugačije, a kada i ja pogledam snimak možda ću drugačije razmišljati, no, sada tako razmišljam'', rekao je Musemić.

Dodao je da njegova ekipa nije bila na potrebnom nivou.

''Jednostavno, nismo bili na nivou kao u prethodne dvije utakmice, da li je odmor učinio svoje, možda smo se potrošili protiv Širokog, a penali su postali noćna mora Sarajeva. Šta da radimo, žrijeb je takav da se mogu sastati premijerligaši u prvom kolu. Šta je tu je, život ide dalje'', izjavio je trener FK Sarajevo.

Bordo ekipa se okreće prvenstvu, gdje ima bodovni zaostatak za vrhom tabele.

''Mi imamo bodovni saldo takav kakav imamo, sigurno da su očekivanja da skupimo što je veći broj bodova, a za šta će to na kraju biti dovoljno, vidjet ćemo'', završio je Musemić.