Trener Sarajeva
9

Musemić: Krupa je kvalitetna ekipa, ali nadamo se pozitivnom rezultatu

Klix.ba
Husref Musemić (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Husref Musemić (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Nogometaši Sarajeva sutra će gostovati u Krupi, a utakmica 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine igrat će se u subotu s početkom u 14:30 sati.

"Sigurno je da smo očekivali bolje rezultate na otvaranju drugog dijela sezone i samim tim sa velikom motivacijom dočekujemo gostovanje Krupi. Neće biti jednostavno, ali nas u ovom trenutku samo zanimaju tri boda. Dati ćemo sve od sebe od prvog sudijskog zvižduka kako bi ostvarili naš cilj", najavio je sutrašnju premijerligašku utakmicu prvotimac Bordo tima Miloš Stanojević, dodavši:

"Čitavu sedmicu smo trenirali na terenu sa plastičnom podlogom. Smatram da smo dobro pripremljeni za susret i što se mene tiče, mogu reći da s nestrpljenjem očekujem početak utakmice."

Šef stručnog štaba Bordo tima Husref Musemić je također najavio sutrašnju utakmicu.

"Sutra nas očekuje utakmica protiv Krupe, jedne kvalitetne ekipe, koja nas je dobila na Koševu u jesenjem dijelu prvenstva. Adukor je dobio crveni karton i on nije u kombinaciji za susret. Vidjet ćemo kako će se utakmica razvijati, dobro smo trenirali u toku sedmice i nadamo se pozitivnom rezultatu", rekao je Musemić.

Podsjetimo, sutrašnja utakmica je i u direktnom TV prijenosu na platformi MOJA TV.