Nogomet
7

Mourinho: Želim Diega Costu, a za igrače Reala nisam zainteresiran

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: EPA)
Jose Mourinho (Foto: EPA)
Menadžer Chelseaja Jose Mourinho potvrdio je u razgovoru za Marcu da namjerava dovesti Diega Costu na Stamford Bridge. Demantirao je, pak, da je zainteresiran za bilo kojeg nogometaša Real Madrida.

Već mjesecima se nagađa da će Chelsea u ljetnom prijelaznom roku nastojati kupiti Diega Costu. Dio medija je uoči Svjetskog prvenstva pisao da je napadač Atletico Madrida već obavio liječničke preglede u Londonu i da se samo čeka potpis ugovora. To se zasad nije dogodilo, ali Mourinho ne krije da želi Brazilca sa španskim pasošem u svojoj ekipi.

"Costa je igrač kojeg želim. Zatražio sam od kluba da ga dovede i uvjeren sam da će nam to uspjeti i da će potpisati za Chelsea", rekao je portugalski stručnjak.

No, ako Costa i ne ode na Stamford Bridge, jedan igrač Atletica svakako hoće. Riječ je o golmanu Thibautu Courtoisu koji ima ugovor s Chelseajem, a posljednje je tri sezone bio posuđen Madriđanima.

Nagađalo se da bi mogao ostati još jednu sezonu u dresu španskog prvaka budući da Chelsea ima sjajnu "jedinicu" u Petru Čechu, ali za Mourinha dileme nema.

"Čim završi Svjetsko prvenstvo, Courtois dolazi na Stamford Bridge. Kraj priče".

O navodnoj želji Real Madrida da iz Chelseaja dovede Brazilca Ramiresa, portugalski je menadžer rekao:

"U sjajnim sam odnosima s ljudima u Realu i oni znaju da Ramires ne ide nikamo, ali znaju i da ja nisam zainteresiran ni za jednog igrača Reala".