U vezi s Old Traffordom
0

Mourinho već priprema teren za Manchester United

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: Reuters)
Jose Mourinho (Foto: Reuters)
Portugalski trener Jose Mourinho nastavit će karijeru u madridskom Realu, ali već sada priprema "teren" za posao nakon onog u "kraljevskom klubu".

Mourinho je odavno naznačio svoje ciljeve u trenerskoj karijeri, a jedan od njih je i postati prvakom u tri različite Lige petice. S Chelseajem je osvojio dva naslova prvaka Engleske, a dva puta je pokorio s Interom i Italiju. Sada je pred njim posao u Realu i već je rekao da prvo što želi je baciti na koljena Barcelonu u Primeri.

No, po navodima News of the Worlda u nedjelju, Mourinho ima konstantno otvorenu liniju s Old Traffordom. Navodno vrlo često telefonski kontaktira Alexa Fergusona, dugovječnog trenera Manchester Uniteda i njih dvojica imaju "vlastiti sporazum" po kojem će Mourinho naslijediti legendarnog Škota na toj dužnosti.

Mourinho je, dok je radio u Interu, više puta govorio da ima želju povratka na Otok, a jedini logičan izbor je Manchester United. Gradskog rivala, Cityja, je odbijao u dva navrata.

"Želim naslove prvaka u Engleskoj, Italiji i Španiji prije nego što se potpuno posvetim radu u Unitedu", govorio je Mourinho.

Kako tvrdi News of the World taj bi se dolazak mogao dogoditi i mnogo ranije no što bilo ko očekuje.