Nogomet
0

Mourinho urlao na suca: 'Srami se! Srami se!'

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Interov trener Jose Mourinho ne miruje. Portugalski stručnjak svakih nekoliko dana izvede predstavu za medije, a tako je bilo i u petak na Trofeju Tim koji su osvojili nogometaši Juventusa.

U prvoj utakmici kružnog turnira, u kojem dvoboji traju po 45 minuta, Inter je igrao protiv “stare dame”. Milanski je klub vodio s 1-0 kad je sudac pokazao na bijelu tačku nakon prekršaja Materazzija na Amauriju.

Materazzi je zbog prigovora dobio i crveni karton, na što je Mourinho potpuno izgubio živce i počeo urlati na suca: “Srami se! Srami se!”

Iaquinta je promašio kazneni udarac, ali je kasnije ipak izjednačio Amauri, a Juventus je u konačnici slavio nakon izvođenja jedanaesteraca.

Na kraju turnira pred novinarima su se pojavili treneri Milana i Juventusa, Leonardo i Ciro Ferrara, ali ne i bijesni Mourinho koji je poslao pomoćnika Giuseppea Baresija.

Portugalski trener je posljednjih dana vodio verbalni rat s predsjednikom Lazija Claudijem Lotitom, nakon poraza protiv rimskog kluba u utakmici Superkupa u Pekingu. Neposredno poslije tog se dvoboja zamjerio i kineskim novinarima koje je prozvao glavnim krivcima što je “nogomet u Kini smeće”.