Bijesni Portugalac
24

Mourinho uletio na teren tražeći crveni karton u prijateljskoj utakmici

N. K.
Mourinhio je bio bijesan zbog prekršaja (Foto: AS Roma)
Mourinhio je bio bijesan zbog prekršaja (Foto: AS Roma)
Portugalski trener Jose Mourinho uletio je na teren tražeći crveni karton nakon teškog prekršaja koji se dogodio na utakmici njegove Rome i Sunderlanda.

Mourinho je bio bijesan nakon snažnog starta igrača ekipe iz Championshipa Lukea O'Niena. Iako je izbjegao isključenje, Crne mačke su ga diplomatski zamijenile.

Veznjak je dobio žuti karton nakon 34 minute utakmica koja se igrala u portugalskoj Albufeiri prije nego što je Mourinho uletio. Inače, italijanska ekipa je pobijedila rezultatom 2:0.

"Luke je bio nesretan. Krenuo je i šutirao glavom i udario protivnika rukom, za što nisam mislio da je namjerno. Mislio sam da je to malo pretjerana reakcija. Međutim, sudija me obavijestio da će biti isključen ako ga ne izvedemo", rekao je trener Sunderlanda Alex Neil o ovoj teatralnoj pauzi utakmice.

O'Nienov start je došao u trenucima odlične igre ekipe koja se tek nedavno plasirala nazad u drugu ligu Engleske budući da je Sunderland uspio veći dio utakmice u potpunosti neutralisati pobjednika Konferencijske lige.

Na utakmici u kojoj je bilo 15 izmjena, Romi je trebalo 75 minuta da dođe do vodstva, a pogodak je postigao Felix Afena-Gyna.

Traženi napadač Nicolo Zaniolo je pet minuta kasnije postavio konačan rezultat, a vrijedi istaći da bivša zvijezda Chelseaja Tammy Abraham nije izlazio na teren.