Nogomet
0

Mourinho: U nekoj drugoj ligi Real bi lako osvojio naslov

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Trener Real Madrida Jose Mourinho još jednom je ponovio kako je vrlo zadovoljan dosadašnjim dijelom ove sezone.

"Učinili smo jako dobar posao do sada ove sezone. Prvi smo na tabeli u španskom prvenstvu, dobili smo svih šest utakmica u Ligi prvaka, kao i jedinu dosadašnju u Kupu kralja. Iza nas su vrlo dobri i uspješni mjeseci. U nekoj drugoj ligi bi ovako snažan Real Madrid lako osvojio naslov prvaka", rekao je portugalski trener.

U Primeri ''kraljevski klub'' ima tri boda prednosti na vrhu tabele pred Barcelonom. Mogla je ta prednost biti i veća da Real nedavno nije izgubio ''clasico'' od Barcelone pred svojim navijačima s 3-1.

U utorak će Real Madrid ugostiti trećeligašku Ponferradinu u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Kupa kralja. Iako ne baš s uvjerljivom igrom, Real je dobio prvi susret u gostima s 2-0. Mourinho nije uvjeren da je posao već obavljen.

"U prvoj utakmici smo ostvarili dobar rezultat, ali dvoboj još nije odlučen. Ukoliko Ponferradina zabije prvi gol u uzvratu, utakmica će biti otvorena. Oni imaju kvalitetnu ekipu koja bi nam mogla zakomplicirati stvari. Bili su vrlo motivirani u prvom dvoboju, vjerujem da će na našem stadionu imati još veći motiv", najavio je Mourinho.

Pritom se nije šalio, barem je odavao dojam čovjeka koji stvarno to misli.