Marca
3

Mourinho opet vjeruje Casillasu

Totalsport
Iker Casillas (Foto: Arhiv/AFP)
Iker Casillas (Foto: Arhiv/AFP)
Kapiten nogometaša Real Madrida Iker Casillas počeo je vraćati bezuvjetno povjerenje koje je još donedavno u njega imao trener Jose Mourinho, piše u ponedjeljak Marca.

Portugalski stručnjak je nedavno učinio nezamislivu stvar - prvog golmana i klupsku ikonu je gurnuo na klupu u dvoboju protiv Malage, a potom ponovio isto i protiv Real Sociedada. U toj posljednjoj utakmici je, međutim, Antonio Adan već u šestoj minuti dobio crveni karton, pa je Casillas ipak morao na gol, a zbog suspenzije svoga kolege, branio je i u Kupu kralja protiv Celte, te u prvenstvu protiv Osasune. U tim dvjema utakmicama nije primio nijedan pogodak tako da se Mourinhova šok-terapija, čini se, pokazala dobrim potezom.

''Istina je da je došlo do promjene kod Casillasa. I on sam je to priznao. Mourinhov potez ga je učinio motiviranijim na treninzima jer je shvatio da više nema zajamčenu poziciju startera'', piše Marca i dodaje da je Portugalac odlučio krenuti s Casillasom i u prvi dvoboj četvrtfinala Kupa kralja, u utorak protiv Valencije.

''Mourinho želi biti pošten prema Casillasu jer je svjestan da je njegova uloga u drugom poluvremenu protiv Celte bila odlučujuća. Trener je planirao početi s Adanom protiv Valencije, ali je promijenio odluku'', zaključuje španski dnevnik.