Mirror
9

Mourinho nazvao Levyja i zamolio ga da pusti Modrića

Totalsport
Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
"Ništa bolje nismo dobili za Modrića od dosad poznate ponude", izjavio je Tottenhamov trener Andre Villas-Boas u Baltimoreu, gdje njegove nogometaše očekuje prijateljski dvoboj s premierligaškim rivalom Liverpoolom.

"Nemam nikakvih novih vijesti oko Modrića. Trenira u Londonu. Nismo za njega dobili novih ponuda, niti su dosadašanji interesenti slali nove, poboljšane. Cijena koju za njega tražimo i dalje nije zadovoljena", rekao je portugalski stručnjak nastavivši:

"Imamo široku ekipu dobro popunjenu na svim mjestima. Moramo još pričekati da vidimo kako će se rasplesti situacija oko Modrića. Ako na kraju ostane s nama, zasigurno ćemo ga uključiti u ekipu, riječ je o igraču izvanserijskog talenta".

Svježu je informaciju, koja prilično odudara od Villas-Boasova iskaza, objavio londonski tabloid Mirror, koji tvrdi da je trener Reala Jose Mourinho lično nazvao Tottenhamova predsjednika Daniela Levyja zamolivši ga da Modrića pusti u Real.

Levy i Mourinho, to je poznato, znaju se i međusobno uvažavaju. Ostaje za vidjeti hoće li to biti dovoljno da Levy barem malo popusti.