Nogomet
0

Mourinho: Mijenjao bih 5-0 za pet puta po 1-0

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nakon najveće pobjede ostvarene na klupi milanskoga Intera, koji je u osmome kolu Serije A slavio 5-0 protiv Genoe, portugalski trener Jose Mourinho nije bio uobičajeno bahat, već potpuno smiren.
  • Samo smo pobijedili. Nije to bila savršena utakmica, već tek tri osvojena boda i to je ono što mi je najvažnije. Mijenjao bih tih 5-0 za pet pobjeda ostvarenih s 1-0 - kazao je Mourinho, pa se nakon upita novinara okrenuo suparnicima koje smatra najvećim konkurentima za svrgavanje svoje momčadi s trona u talijanskom nogometnom prvenstvu.

  • Sviđa mi se kada je moja momčad vodeća, ali tek smo u oktobru i pred nama je dalek put. O ostalim momčadima ne želim govoriti, ne zanimaju me niti Juventus niti Roma, samo Inter. Mnoge momčadi igraju dobro, ali ja gledam samo na svoju - dodao je, te aplaudirao navijačima Genoe koji su i kod velikog zaostatka pružali potporu svojim igračima:

  • Bili su spektakularni. Svaka čast Interovim navijačima, ali i Genoinim jer nije lako pretrpjeti 5-0 poraz na svome terenu. No, to je nogomet...