Nogomet
3

Mourinho: Lampard će se vratiti u Chelsea, može biti moj pomoćnik

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: AFP)
Jose Mourinho (Foto: AFP)
Frank Lampard, 35-godišnji engleski veznjak, ovoga ljeta napušta Chelsea nakon 13 godina provedenih na Stamford Bridgeu. Menadžer Jose Mourinho poručuje da su mu vrata za povratak u klub "uvijek potpuno otvorena".

"Možete samo zamisliti koliko je Franku teško zbog odlaska iz kluba. Rzgovarao sam s njim, ne preko telefona nego lično. Samo on zna koliko mu je teško. S druge strane, ja sam u neku ruku i sretan jer znam da će se Frank jednog dana vratiti u klub. U to sam siguran", ističe portugalski strateg Chelseaja.

"To je nešto što svi u klubu žele. Gospodin Roman Abramovič, naš broj jedan i najvažnija osoba u klubu, silno želi da se Lampard jednom vrati u naš klub. Ja također to želim, kao i cjelokupno osoblje u klubu. To će se i dogoditi".

"Najvažnije je da se Frank može vratiti na onaj način koji će njemu najviše odgovarati, odnosno u ulozi koja će mu najviše odgovarati u klubu. Može probati nekoliko stvari kako bi ustanovio u kojem se području najugodnije osjeća. Može biti trener, krenuti u akademiji i biti moj pomoćnik u isto vrijeme. Isto tako, može se okušati i u nekoj drugoj ulozi. Ponovit ću riječi gospodina Abramoviča koji je rekao da je Frank Lampard može vratiti u naš klub u ulozi koju će sam izabrati", zaključio je Mourinho.