Nogomet
2

Mourinho: Jasno je da će Chelsea dovesti novog napadača

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Chelsea je u subotu upisao veliki kiks na gostovanju kod Crystal Palacea gdje je upisao neočekivani poraz 1-0. Jose Mourinho još uvijek je ogorčen na igru svojih napadača, odnosno na njihovu neefikasnost.

Portugalski stručnjak otvoreno tvrdi kako će u ljetnom prijelaznom roku Chelsea definitivno dovesti novog napadača.

"Mislim da je svima potpuno jasno da će Chelsea pokušati dovesti pravog napadača, ali i pokušati poboljšati igru aktualnih igrača. Neću i ne mogu tražiti napredak od Ivanovića, Terryja ili Cahilla, to nije potrebno, ali ostali igrači moraju napredovati. Mislim da to i rade korak po korak, ali to nije dovoljno da budemo prvaci" tvrdi Mourinho.

Dosta vrhunskih napadača spominje se u kontekstu dolaska u Chelsea, a među njima se spominju i Diego Costa i Mario Mandžukić. Mourinho još uvijek ne govori o potencijalnim metama, kao što niti ne imenuje one koji će napustiti klub, a bit će ih.

"Oni koji ostanu, borit će se za mjesto u ekipi s novim napadačem. I to je nešto normalno, ne govorim tu isključivo o napadačima, ali igrači koji ne igraju dovoljno na kraju sezone žele promijeniti sredinu. To su uobičajene i normalne stvari. Isto tako normalno je da želimo poboljšati momčad i u ljetnom prijelaznom roku dovest ćemo nove igrače", dodaje Mourinho.