Birat će između dva napadača
0

Mourinho: Benzema i Higuain neće početi zajedno El Clasico

Totalsport
Trener Real Madrida Jose Mourinho u izjavi za As je odbio mogućnost da subotnji derbi protiv Barcelone na stadionu Santiago Bernabeu započne s Karimom Benzeom i Gonzalom Higuainom. U početnom sastavu će zaigrati samo jedan od njih dvojice.

Iako su Benzema i Higuain pokazali u meču Lige prvaka protiv Dinama, u madridskoj pobjedi ''kraljevskog kluba'' sa 6-2, da se jako dobro slažu na terenu, a to je bila jedina utakmica ove sezone u kojoj su obojica bili na terenu od prve do zadnje minute, Mourinho je najavio da će protiv Barcelone samo jedan od njih dobiti priliku u prvih 11. Nije to čudno, ako se prisjetimo da je Mourinho protiv Dinama odmarao Cristiana Ronalda na klupi.

"Higuain i Benzema? Ne, neće igrati obojica od početka, već samo jedan. U početnoj ekipi će biti Cristiano Ronaldo, Angel Di Maria, te jedan od dvojice spomenutih napadača", rekao je Mourinho.

Higuain je ove sezone isporučio 12 pogodaka u 14 nastupa u Primeri, dok je Benzema postigao 7 golova u 12 utakmica.

Najbolji strijelac Real Madrida u prvenstvu je Cristiano Ronaldo sa 17 golova. Na listi strijelaca u Primeri dijeli prvo mjesto sa svojim rivalom iz Barcelone Lionelom Messijem.