Haris Medunjanin za španski As
0

"Motivisan sam za susret sa Ronaldom"

Sarajevo-x.com
U kratkom intervjuu koji je dao za španski As, Haris Medunjanin, budući reprezentativac BiH, govorio je o posljednjim nastupima i golovima za Valladolid, pozivu u reprezentaciju i mogućem okršaju sa Cristianom Ronaldom...

Medunjanin je u posljednjem kolu španske Primere postigao izjednačujući gol u 94. minuti susreta čime je svom timu obezbijedio osvajanje boda. Za As je rekao da je, bez obzira što u igri provodi malo vremena, sretan zbog gola, a još sretniji zbog osvajanja boda protiv Espanyola. On je dodao da mu je to najdraži od tri zvanična gola koja je postigao ove sezone za Valladolid. Pored ta tri, postigao je još jedan pogodak u prijateljskoj utakmici sa Villarealom.

Haris se složio sa novinarom Asa koji je konstatovao da mu u posljednje vrijeme stvari ne idu loše. "Nadam se da ću u nedjelju igrati protiv Xereza i da ćemo osvojiti tri boda. Nakon toga odlazim na okupljanje reprezentacije BiH koja će igrati mečeve sa Portugalom", rekao je Medunjanin.

On je istakao svoju motivisanost pred mogući okršaj sa Cristianom Ronaldom, ali je dodao da je Portugal veliki tim i da svi misle da će BiH izgubiti.

Za kraj intervjua rekao je da još nije razgovarao sa selektorom Blaževićem, ali da će to uraditi kada dođe u BiH.