Steven Gerrard
0

"Motivirat će nas rekord koji nam je uzeo Manchester United"

Totalsport
Steven Gerrard (Foto: Reuters)
Steven Gerrard (Foto: Reuters)
Kapiten Liverpola Steven Gerrard poručio je kako će uspjeh Manchester Uniteda, koji bi uskoro trebao prestići klub s Anfielda po broju naslova engleskog prvaka, biti veliki motiv za njega i saigrače sljedeće sezone.

Manchester Unitedu, podsjetimo, treba još samo bod u preostala dva kola Premiershipa da osigura rekordni 19. naslov engleskog prvaka. Preskočila bi na taj način ekipa Alexa Fergusona Liverpool koji je kroz historiju skupio 18 takvih trofeja.

"Bolno je to za nas jer smo toliko dugo držali rekord. Ali, trebamo odati priznanje klubu koji nas je prestigao. Dobra je stvar za nas da se vraćamo i da se nećemo predati u borbi da ponovno preuzmemo rekord. U to ne trebate sumnjati", rekao je Gerrard za Mirror.

"Za nas je veliki motiv saznanje da nas je prestigao najveći rival. I dalje se možemo hvaliti većim brojem naslova u Kupu/Ligi prvaka, ali sada moramo loviti njihovu prednost u Premiershipu. Učinit ćemo sve da u tome i uspijemo", dodao je kapiten Liverpoola koji je zadnji engleski naslov osvojio još 1990. godine.