Nezadovoljni suđenjem
136

Mostarski Rođeni poslali snažnu poruku uz video spornih situacija s meča Borca i Veleža

N. K.
Dio spornih situacija (Foto: Screenshot)
Dio spornih situacija (Foto: Screenshot)
Udruženje Veležovih navijača Mostarski Rođeni objavilo je na svojoj Facebook stranici snimak svih spornih situacija s utakmice 21. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine između Borca i Veleža koja je završena rezultatom 2:0.
"Od prvog dana stali smo na stranu boljeg sutra za bosanskohercegovački nogomet. Možda neki sumnjaju u naše namjere, ali mi im poručujemo, naš glas je i danas dignut protiv korupcije i kriminala! Naš glas je iskren i čist!", istakli su iz Udruženja.

U nastavku saopštenja su poslali snažnu poruku te spomenuli glavnog sudiju utakmice Mirzu Kazlagića budući da nisu bili zadovoljni njegovim suđenjem.

"Vi nastavljate po svom mi po svom, još uvijek smo na različitim stranama dok god se budu Veležu i ostalim klubovima dešavale utakmice od kojih Kazlagić i drugi prave rugla na našim terenima. Odustajanja nema protiv vas do posljednjeg daha. Iskreno i naprijed prema evropskom nogometu! Mostar u srcu Velež do groba!", poručili su.

Video sa spornim situacijama možete pogledati ovdje.

Podsjetimo, Borac je u nedjeljnoj utakmici odigranoj na Gradskom stadionu u Banjoj Luci pobijedio Velež rezultatom 2:0 golovima Melega i Cvijanovića.