Prva liga FBiH
324

Mostarski paroh Radivoje pozvao navijače Rođenih: Svi na Otoku, Velež nas treba

Piše: D. B.
Narednog vikenda će biti nastavljeno takmičenje i 1. ligi Federacije BiH, a mostarski Velež će biti gost sarajevskom Olimpiku. Pravoslanih paroh Radivoje Krulj je pozvao navijače Rođenih da odu na gostovanje i pomognu svom timu da dođe do pobjede.

Velež će u prvoj utakmici proljetnog dijela prvenstva, odnosno u susretu 16. kola, biti gost Olimpiku. Mostarski tim se nalazi na šestom mjestu tabele sa 26 bodova, dok trećeplasirani Vukovi imaju 31 bod. Na drugom mjestu je Sloga s 32 boda, a vodeća Zvijezda iz Gradačca je osvojila 33 boda.

Rođeni žele na pravi način nastaviti takmičenje, a podršku im je pružio i mostarski pravoslavni paroh Radivoje Krulj. On je pozvao navijače Veleža, popularnu Crvenu armiju, da bude uz ekipu u Sarajevu. Fotografisao se s dresom Veleža na kojem je bila poruka: "Svi na Otoku, Velež nas treba! Subota, 10. mart u 15:00 sati".

Inače, Krulj je često bio na naslovnicama, a između ostalog zbog toga što voli i sluša rock, veliki je zaljubljenik u sport te se zalaže za dijalog.