Čelinac
0

Mostarci trijumfovali na prvom futsal kupu

SRNA
Reprezentacija grada Mostara trijumfovala je na prvom međunarodnom omladinskom futsal kupu, koji je danas završen u Sportskoj dvorani u Čelincu.

Mostarci su u finalnoj futsal utakmici pobijedili domaćina Klub malog fudbala "Čelinac" rezultatom 3:2. Treće mjesto osvojio je KMF "Rudar" iz Ugljevika, četvrto "Bidžo" iz Kumanova, a peto i šesto mjesto podijelili su klubovi "Tvrđava" iz Novog Sada i "Alfinanc" iz Zagreba.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Husein Ćišić iz Mostara, sa sedam pogodaka najbolji strijelac bio je Čelinčanin Srđan Ivanković, a za najboljeg igrača proglašen je Eldin Skejo iz Mostara.

Organizator turnira KMF "Čelinac" najuspješnijim pojedincima i klubovima obezbijedio je diplome, pehare, medalje i novčane nagrade.

Turnir, koji su juče otvorili načelnik čelinačke opštine Momčilo Zeljković i predstavnik Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske Oliver Gačić, odigran je pod pokroviteljstvom Fudbalskog saveza BiH, Fudbalskog saveza Republike Srpske, Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske i opštine Čelinac.