Nogomet
0

Moratti: Inter nije slabiji od Reala i Barcelone

Totalsport
Predsjednik talijanskog nogometnog prvaka Intera Massimo Moratti izjavio je kako je njegova ekipa jednako jaka poput Real Madrida i Barcelone, te najavio pohod na naslove u Seriji A i Ligi prvaka.

Bez obzira što je ostao bez najboljeg strijelca prošle sezone, Šveđanina Zlatana Ibrahimovića, Moratti je uvjeren da i dalje vodi jedan od najjačih klubova u svijetu. U milanski su klub, među ostalima, ovo ljeto stigli Samuel Eto'o, kao zamjena za Ibrahimovića, te Diego Milito, Thiaggo Motta i Lucio.

  • Ne mislim da smo slabiji od Reala ili Ibrine Barcelone. Ibrahimović je sjajan igrač, ali on je sada naša prošlost. Liga prvaka i Scudetto su naši ciljevi. Osvajanje talijanskog naslova peti put zaredom bilo bi upečatljivo, ali bit će jako teško - priznao je Moratti Gazzetti dello Sport.

Prvi čovjek Intera potvrdio je i da klub pokušava dovesti Wesleyja Sneijdera iz Reala.

  • Naš trener Jose Mourinho iskazao je potrebu za igračem Sneijderovog tipa. Zasad još nismo ni blizu ni daleko njegova dovođenja. Ništa još nije sigurno. Možda od svega neće biti ništa jer se još uvijek moramo riješiti nekoliko igrača - zaključio je Moratti.