|

"Moj transfer ove zime nije tema"

"Moj transfer ove zime nije tema"
0
T
Totalsport
25.11.2009. u 12:05
10
komentara
0

dijeljenja
"Moj transfer ove zime nije tema"
Ime bosanskohercegovačkog reprezentativnog napadača Edina Džeke često se spominjalo prošlog ljeta u prijelaznom roku, a takav će se trend, očito, nastaviti i ove zime, kao i sljedećeg ljeta.
Džeko je prošlog ljeta koketirao s AC Milanom koji ga je silno želio dovesti u svoje redove. No, njemački prvakl Wolfsburg, čiji je Džeko član, ustrajao je na njegovom ostanku u ''vučjem gradu'', te je s njime i produžio ugovor do 2013. godine.

No, Džeko je nedavno opet poslao poruku kako je Milanov navijač, te da bi se volio skrasiti na San Siru. ''Rossoneri'' ga žele dovesti već u zimskog prijelaznom roku, Džekin menadžer nedavno je poručio kako za takvu opciju nema izgleda...

Isto je potvrdio i sam Džeko u izjavi za Sport Bild, a koju prenosi web-stranica FTD.de.

"Moj transfer u sljedećem zimskom prijelaznom roku nije tema!"

U istom tekstu trener Wolfsburga Armin Veh ipak daje za naslutiti kako bi njegov klub mogao sljedećeg ljeta prodati Džeku.

"Istražujemo i pratimo tržište, jasno da bismo u slučaju Džekinog odlaska imali opciju za kupnju igrača kojim bismo ga nadomjestili. Ali, zasad je o tome prerano govoriti."

Osim Milana, Džeku želi dovesti i Manchester United. The Telegraph piše da je Alex Ferguson naložio svojim skautima njegovo praćenje još od početka godine.
Prijavi grešku


Komentari (10)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...