Cristiano Ronaldo
0

"Moguće je da se vratim u Manchester United"

Totalsport
Cristiano Ronaldo (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo (Foto: AP)
Najskuplji nogometaš današnjice i član Real Madrida Cristiano Ronaldo otvorio je vrata povratku u svoj bivši klub Manchester United u razgovoru za News of the World.

"Naravno da mi nedostaje igranje za Manchester United. Ne fali mi samo klub već i moji prijatelji tamo. Igrao sam u Manchesteru šest godina i to je dugi period. Kada godim imam priliku gledam ih kako igraju. I dalje me zanima gledati Manchester United, a nikad se ne zna, možda se u budućnosti jednom vratim tamo. Uvijek postoji mogućnost", rekao je nogometaš koji je prošlog ljeta napustio Old Trafford u transferu vrijednom 94 miliona eura.

Ronaldo je potom dodao da je i dalje ostao u kontaktu s nekim igračima "crvenih vragova".

"I dalje razgovaram s Wayneom (Rooneyjem), kao i s Ferdinandom, Vidićem i Evrom. Razgovaramo o nogometu i svemu pomalo. Wayne je ove sezone zabio puno golova i trenutno je glavni u Manchester Unitedu. Zaista mi je jako drago zbog njega jer je to zaslužio. Naporno je radio da bi to postigao."

Ugovorno je Ronaldo vezan za Real do juna 2015. godine, a kaže da iako mu Manchester nedostaje, da je sretan u Madridu.

"Svi znaju da je Real sada moj klub i da sam sretan ovdje, ali logično je da mi nedostaje Manchester United, šef (Ferguson) i bivši saigrači, budući sam napustio obitelj kada sam otišao. Želim ispoštovati ugovor s Realom do kraja, ali samo Bog zna što će se dogoditi u budućnosti."