Nogomet
0

Modrić: Mi to možemo, idemo pobijediti City u Manchesteru

Totalsport
Na službenoj internet-stranici londonskog Tottenhama gostovao je hrvatski nogometaš Luka Modrić i jedan od najvećih aduta kluba koji se nalazi u vrhu Premiershipa.

Tema kratkog razgovora je bilo nedjeljno gostovanje Tottenhama kod Manchester Cityja, što će ujedno biti derbi utakmica 22. kola Premiershipa. Podsjetimo da je Mancinijev City na prvom mjestu tabele, dok je Tottenham treći i sa pet bodova manje od suparnika.

Uprkos tome što je City ove sezone itekako uvjerljiv na domaćem terenu i ima deset pobjeda u isto toliko utakmica (razlika pogodaka 31-4), Modrić ne misli da on i njegovi saigrači odlaze na tamošnji stadion bez šanse.

"U posljednje smo vrijeme tamo odigrali neke velike utakmice. Neke smo i dobili. Naravno, razmišljam pozitivno i nadam se čak i pobjedi, zašto ne", upitao se Modrić i dodao:

"Zaista mislim da mi to možemo, ostati neporaženi ili čak pobijediti kod Cityja. Samo neka ostanemo pozitivni u mislima i neka razmišljamo o pobjedi. Takav stav moramo imati protiv svakog suparnika", zaključio je hrvatski veznjak.