U Zenici
12

Mladi reprezentativci BiH odradili četvrti trening pred susret s Velsom

Klix.ba
Foto: NS BiH
Foto: NS BiH
Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine su danas u Trening centru NS BiH u Zenici odradili četvrti trening u sklopu priprema za utakmicu sa Velsom.

Pomoćnik selektora Vinka Marinovića Sanjin Alagić očekuje još jednu kvalitetnu utakmicu naše selekcije.

"Atmosfera je izuzetno dobra i među igračima i u stručnom štabu. Pozitivni rezultati u ovim kvalifikacijama su sigurno doprinijeli da to bude tako i sada želimo da nastavimo u istom smjeru. Ispred nas je jako teška utakmica sa Velsom kojeg smo već pobijedili. Međutim, radi se o veoma dobroj ekipi koja je još uvijek u igri za jedno od prva dva mjesta. Nadamo se da ćemo ponovo odigrati kvalitetnu utakmicu i ostvariti pozitivan rezultat", rekao je Alagić i dodao:

"Već se vidi kontinuitet u radu i igrači prihvataju stvari koje smo radili na proteklim okupljanjima, a osjeti se sigurnost i samopouzdanje nakon pobjeda nad Portugalom i Velsom. Ukoliko momci ispoštuju sve zahtjeve i fokusiraju se na ono što se dogovorimo, možemo se nadati još jednom pozitivnom rezultatu", izjavio je Alagić.

Službena press konferencija našeg tima bit će održana sutra u 14:30 sati u Trening kampu, nakon koje će reprezentativci odraditi posljednji trening pred utakmicu sa Velsom.

Gosti će svoj oficijelni trening odraditi sutra u 11 sati.