"Nisam ništa loše mislio"
25

Mladi reprezentativac BiH čestitao plasman Srbije na Euro pa se ponovo oglasio: Volim našu zemlju

E. B.
Mladen Cvjetinović
Mladen Cvjetinović
Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Mladen Cvjetinović jučer je čestitao plasman Srbije na Euro, pa se potom ponovo oglasio.

Nakon što je jučer Srbija remijem s Bugarskom (2:2) osigurala plasman na Euro, 20-godišnji Cvjetinović je objavio story na Instagram u kojem je čestitao uspjeh te selekcije, a nakon što je dobio brojne poruke u kojima se osuđuje taj njegov potez, odlučio se oglasiti kroz novi story.

Nogometaš njemačkog trećeligaša Ingolstadta je objavio poruku na njemačkom i bosanskom jeziku, a poručio je kako "nije ništa loše mislio".

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

"Ćao narode, kako ste maloprije primijetili, postavio sam na Instagram da se Srbija plasirala na Evropsko prvenstvo. Nisam ništa loše mislio, ni namjeravao", napisao je Cvjetinović i dodao:

"Pošto imam rodbine u Srbiji i po cijeloj bivšoj Jugoslaviji i pošto moj dobar prijatelj Lazar Samardžić, s kojim sam odrastao u Berlinu, igra za Srbiju, htio sam mu čestitati. Kako sam primijetio na društvenim mrežama, došlo je do iritacija zbog mog čestitanja", pravdao se mladi štoper.

"Zbog toga hoću da vam objavim da dajem sto posto od sebe za našu zemlju BiH i reprezentaciju i da volim našu zemlju. Nisam htio nikoga iznervirati", poručio je nogometaš koji ima sedam nastupa za U21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine.