Promjena na klupi
1

Mladen Žižović napustio Radnik, očekuje se da preuzme Zrinjski

Klix.ba
Mladen Žižović (Foto: D. Z./Klix.ba)
Mladen Žižović (Foto: D. Z./Klix.ba)
Mladen Žižović, trener bijeljinskog premijerligaša, danas je protiv Sarajeva (1:1) posljednji put sjedio na klupi Radnika.

Mladi stručnjak, koji je sa Sembercima ljetos igrao u kvalifikacijama za UEFA Evropsku ligu u nastupajućoj prvenstvenoj pauzi preuzet će kormilo aktuelnog vicešampiona Premijer lige BiH mostarskog Zrinjskog.

Kako saznaje lokalni portal InfoBijeljina, odmah nakon otkaza Hariju Vukasu poslije poraza u Ugljeviku od Zvijezde 09 u prošlom kolu, čelnici Plemića stupili su u kontakt sa Žižovićem i postigli dogovor o saradnji, ali su se usaglasili da Žižović sjedi na klupi Bijeljinaca protiv aktuelnog šampiona Sarajeva. Za nekoliko dana zvanično će i stići potvrda ove vijesti jer će se obaviti promocija Žižovića na stadionu Pod Bijelim brijegom.

Žižović, koji je sa mnogo uspjeha nosio dres Zrinjskog u šampionskim sezonama, je i ranije bio na meti Plemića, ali je odlučio ostati ne klupi Radnika zbog predsjednika Mladena Krstajića, pod čijim kormilom su Bijeljinci ostvarili historijske rezultate.

Takođe, prema informacijama do kojih je došao portal InfoBijeljina, do kraja jesenjeg dijela sezone umjesto Mladena Žižovića na kormilu Radnika bit će njegov prvi pomoćnik Stefan Janković koji bi na novom poslu u svojstvu šefa stručnog štaba trebalo da debituje već u srijedu u četvrtfinalu Kupu Republike Srpske kada Radnik u Prijedoru igra sa Rudarom.