Leonardo
0

"Mislim da Dunga razmišlja o Ronaldinhu"

Totalsport
Leonardo (Foto: AP)
Leonardo (Foto: AP)
Milanov brazilski trener Leonardo smatra da je jedan od najboljih igrača iz njegove svlačionice, njegov sunarodnjak Ronaldinho, zaslužio poziv u reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo.

Selektor brazilske reprezentacije Carlos Dunga nije zvao Ronaldinha u reprezentaciju od proljeća 2009. godine. Činjenica da je bivši as Barcelone i svojedobno nositelj nagrada za najboljeg svjetskog nogometaša u posljednje vrijeme izrazito popravio formu i ponovno počeo igrati na tragu nekadašnjih partija, zasad nije uvjerila Dungu da ga uvrsti na svoj popis.

"Dunga je oformio selekciju koju želi održati. No, budući da se bliži Svjetsko prvenstvo, svaki nogometaš koji igra dobro trebao bi biti predmet razmatranja, a Ronaldinho igra dobro. Većina ljudi smatra da Dunga razmišlja o pozivanju Ronaldinha, a takvo je i moje mišljenje", izjavio je Leonardo.

Sam Ronaldinho nedavno je poručio da mu je cilj igrati na Svjetskom prvenstvu za brazilsku reprezentaciju, i to ne samo ovogodišnjem u Južnoafričkoj republici, već i na smotri 2014. godine, kojoj će upravo Brazil biti domaćin. Tada će Ronaldinho imati 34 godine.