Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta, mogao je još vrhunski igrati makar 30-ak min po meču. Hvala ti za sve Miske legendo!!!
Za sve ti hvala Zvjezdane !!!
milimetarski pasovi i lopte koje imaju oči a uz to i majstorski go koji je dao Kasiljasu čine ga najboljim igračem naše reprezentacije. 90% Džekinih golova su remek djelo Misketa. HVALA TI ZA RADOST, MAJSTORE.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala Miskeeee !
Kad se samo sjetim one utakmice u Španiji 2005. godine, kada je na stadionu Valencije, Zvejzdan Misimović pogodio za vodstvo BiH od 0:1 u gostima, i kada smo tek u 96. minuti primili gol. Engleski sudija nas pokrao i produžio utakmicu dok god Španci nisu dali gol. Tada je Tolja na golu izvadio sve što se izvaditi moglo, a Bešlija crveni dobio. Samo za napomenu, utakmicu prije te, u San Marinu smo dobili 1:3 u gostima, kad je Salihamidžić dao dva gola i dobio žuti karton i nije mogao nastupiti protiv Španije.
Safet je presretan,evo minutaze za Tinu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam se najezio sav,es tut mi ga zao sto ode...ziva legenda,tito,pasha nas...respect!!!
Ja se zovem Rodoljub Kapetanovic. Bosna I Hercegovina je moja zemlja,Zmajevi moja reprezentacija,Miske moj omiljeni igrac! uhhh,eto,izadje iz mene,pa kom milo,kom krivo,Ja sam Bosanac-Srbin sa dna kace,nek se zna.
Hvala ti Veliki Čovjeće!!!
Cijenim sve što je uradio za repezentaciju, ali sjetite se onog događaja dok je Ćiro bio trener. Misimović nije bio u kondiciji, haman nije mogao trčati, kada bi dobio loptu šutao bi sa 25 metara i to loše, ali en bi nikome drugom dodao i Ćiro ga stavi na klupu. Nakon toga on valjda uvrijeđen da ultimatum savezu da neće igrati dok je Ćiro tu. Zajeb'o nas samo tako.
Veliki gospodin. Svi bi se reprezentativci mogli ugledati na njega. Svaka mu cast i hvala mu za sve.
Ziv ti bio, dragi nas Zvjezdane. Ljudino!
Pa sta je ovo ljudi moji. Miske legendoooo vratiii seee!
VELIKI MAJSTORE !!
legenda
Pljujte pljujte, idalje....
Ovo je bio igračina i veliki čovjek ostavi me bez teksta ovim pismom. Sve najbolje u životu LEGENDO NAŠA.
Legendo!
MISKE HVALA TI ZA SVE !!!!!!!!!! OSTAT CES UPAMCEN ZA SVA VREMENA !! AL TREBO SI JOS OSTATI AKO NISTA MOGAO SI IGRAT 1 POLUVRIJEME.
Zao mi je sto ide. Poštujem njegovu odluku i zelim mu svako dobro, srecu i jos puno uspjeha ma gdje god bio. Njegove oproštajne rijeci duboko su me dirnule, on je pravi primjer patriote, Bosanca i Hercegovca. Ziv i zdrav bio na zadovoljstvo tvoje porodice, tvoje i svih nas koji te volimo.
Tata Miske,hvala za sve :)