Nogomet
0

Miše: Čeka nas teška utakmica, ali smo favoriti

FENA
Ante Miše
Ante Miše
U prostorijama Nogometnog kluba "Vitez" danas je održana konferencija za medije na kojoj je najavljen susret 21. kola BHT Premijer lige BiH, u kojoj nogometaši Viteza na stadionu Kamberovića polje dočekuju ekipu Slavije.

Novinare su u ime NK "Vitez", pozdravili trener Ante Miše i glasnogovornik kluba Ivan Sajević.

Vitežani usprkos prošlotjednom porazu u Mostaru spremno dočekuju ekipu Slavije, koja je u prvom dijelu prvenstva slavila minimalnu pobjedu (1:0). Nogometaši Viteza nastojat će se revanširati za taj poraz, a trener Ante Miše ne bježi od uloge favorita u ovom susretu.

"Ne bježimo od uloge blagog favorita u ovom susretu, međutim ovo su najteže utakmice. Slavija je nakon pobjede protiv Travnika sasvim sigurno bez imperativa i nama što izgubiti. Nama ovaj susret dolazi nakon poraza u Mostaru, ali bez obzira na to ukoliko pristup bude pravi, pobjeda ne bi smjela doći u pitanje“, najavljuje Miše.

Vitez se trenutno nalazi na jedanaestom mjestu, dok je Slavija poziciju ispod. Vitez će biti oslabljen neigranjem Dedića, zbog tri žuta kartona, a u zdravstvenim problemima tijekom proteklih dana bio je i Kapetan, koji bi ipak u subotu trebao nastupiti.

"Valja naglasiti kako ni Toni Livančić nije proteklih dana bio s nama, zbog poziva u mladu reprezentaciju BiH, ali to je super vijest i veliko priznanje za sve nas. Još jednom kažem, čeka nas jako teška utakmica. Svejedno, ne ovisimo o drugima, nego isključivo o sebi i s ovom pobjedom dolazimo ponovno u jednu zonu sigurnosti. Siguran sam da će moji nogometaši dati sve od sebe i ostvariti novu pobjedu", zaključio je Miše.

Utakmica Viteza i Slavije igra se u subotu, s početkom u 15 sati, a suci susreta su Irfan Peljto (Sarajevo), Hrvoje Turudić (Čitluk) i Radislav Kačavenda (Gradiška). Nakon utakmice bit će održana konferencija za medije.