Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
04.07.1998 godine...Prije tačno 20 godina, na dan kada je fudbalska reprezentacija Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj savladala Njemačku, i tako se plasirala u polufinale Mundijala, za vrijeme proslave i pucnjave iz zapadnog dijela grada u Mostaru je ubijena 25-godišnja Emina Ćatić, a teško ranjen 67-godišnji Husejin Đelilović, koji je od posljedica teško ranjavanja preminuo 22. jula 1998. godine.
bravo majstore , ali nesto ne kontam??? Milorad Mazic iz duge devetke ubio koga Eminu ili Huseina????
@jusufmalmetuzla na dan 04.07.1998........ Igralo se svjetsko prvenstvo.....samo da nekog prisjetim sta se desilo na 04.07 kad klix neće da objavi sta se desilo našim gradjanima na taj dan , već da hvale mazica kako dobro sudi.. A tebi je to čudno , jer ti možeš da živiš u našoj zemlji ali nećeš nikad biti dio nje , jer je to tebi posmjeh za gradjane ove zemlje.
Dobar sudija. Ima i dobre asistente pored sebe , mogao je i finale bez problema
jeli on BH sudija
Svak griješi... Samo neko manje a neko više, a greške također ili su manje ili veće. Svak pogriješi samo sto se neko prije otkrije a neko poslije. 😂
Najgori sudija na svijetu, šteta za Brazil i Belgiju..
oooooo vehabija hajd za Siriju, cekaju te kese tamo za nazad ooooooooo konjinoooooooooo svasta nana rodi. ti si totalna budaletina , Niko te nece ko kakvo kopile
Odličan sudija, svaka čast.
milorad je vidjen da sudi finale.ostace jednog dana zapisano u analima,da je jedan srbin sudio finale ls a mozda i sp.lep osecaj.milorade,svaka ti cast.koliko je klinaca koji su propali u fudbalu,umesto ulice upisalo tu sudijsku skolu fss.pa deca od 22,23g sude zonu i mastaju da ce u 35g biti kao ti.
Hahaha sta ispisa brate dragi ko da je lijek za rak otkrio
BOLJI OD GLUPOG SLOBVENCA MILION PUTA
Svaka cast. Mazic jedan od najboljih na svijetu.
Trenutno najbolji sudija
Trenutno najbolji sudija
Paznja. Veci broj postova od vise nickova vec duze vrijeme kritikuje "nevjernike" "ateiste", one koji piju, nisu redovni u dzamiji, ili idu u Beograd i sl. Pisac se zeli prikazati radikalnim primitivnim, nazadnim te namjerno uz velicanje islama SVJESNO pravi pravopisne greske i plasira radikalne i neprihvatljive stvove. Radi se o postovima koji dolaze od strane placenih botova iz Srbije ciji je jedini cilj prikazati stanovnike BiH primitivnim i nazadnim. Da se zna.
Inače su religizoni prilično pismeni tipovi??!!!
To nije tačno! Ja sam rođen i živim u Srbiji. Ono što ovde pročitam, nigde ne postoji. Ako misliš da dolazi odavde, uporedi samo nikove komentara posle meča SRB-ŠVI,među njima traži osobe koje si opisao.
Teška odluka za srbendre. Ipak, oba naroda imaju porijeklo Nebeskog. Srbi. Srbin. Srbinj. Srbinjo.
To sto se zoves retardinjo ne znaci da si brazilac!