Selektor na udaru
10

Milivojević napao Krstajića: Izmišlja i laže, neću igrati za Srbiju dok je on tu

Klix.ba
Luka Milivojević (Foto: EPA-EFE)
Luka Milivojević (Foto: EPA-EFE)
Srbijanski veznjak Luka Milivojević odgovorio je selektoru Mladenu Krstajiću koji je prilikom objavljivanja spiska igrača za kvalifikacije rekao kako igrač Crystal Palacea više nije spreman igrati za Srbiju.

"Rekao sam mu kako mu mogu oprostiti, jer je ljudski praštati. Međutim, imao sam samo jedan zahtjev. Ne da mi se javno izvini nego da demantira sve laži koje je iznio o meni. Da navijačima i javnosti kaže istinu. Zna on jako dobro da su te optužbe bile izmišljene, ali on je stalno ponavljao da ne želi pričati o prošlosti i da se moramo okrenuti budućnosti. Slažem se da trebamo gledati u budućnost, ali tek kad se demantiraju laži", rekao je Milivojević.

Dvojac se na sastanku nije uspio dogovoriti i Krstajić se vratio iz Londona neobavljena posla.

"Dogovorili smo se da kaže javnosti da ja neću igrati za reprezentaciju dok je on selektor. I šta on napravi!? Izvali da ja uopšte ne želim igrati za Srbiju. Opet je lagao i zato sam opet otvorio ovu temu. Ja s reprezentacijom Srbije nisam završio. Drugu zemlju, ni reprezentaciju nemam. Imam samo Srbiju, volim je i ponosan sam što sam Srbin. Ali, neću igrati dok je on tu. Nisam u pitanju samo ja. Reprezentaciji nedostaje još četiri, pet igrača isključivo zbog Krstajićevih interesa", rekao je Milivojević.

Podsjetimo, Srbija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igra u grupi B s Portugalom, Ukrajinom, Litvanijom i Luksemburgom.