Inter
0

Milito impresioniran Leonardom, Stanković ljut na Beniteza

Totalsport
Diego Milito
Diego Milito
Napadač evropskog prvaka Intera Diego Milito istaknuo je kako je impresioniran onim što je dosad vidio od novog trenera Leonarda koji je prošli mjesec zamijenio neuspješnog Španca Rafaela Beniteza.

"Leonardo je na mene ostavio snažan dojam. Dosad sam ga znao samo kao trenera Milana, ali sada me uspio jako impresionirati. Sjajna je osoba koja igračima šalje jasnu poruku. Ekipa će slijediti njegove upute i nadamo se da ćemo ispuniti ciljeve koje smo si zadali. Već protiv Napolija želimo krenuti u pobjednički niz", poručio je argentinski nogometaš.

Srpski veznjak "nerazzurra" Dejan Stanković osvrnuo se, pak, u razgovoru za Sportski žurnal na bivšeg trenera Beniteza koji ga je neočekivano izostavio iz prve postave u finalu nedavnog Svjetskog klupskog prvenstva u Abu Dhabiju. Inter je pobjedom protiv afričkog predstavnika Mazembea došao na tron, ali Stankovića još uvijek muči što nije igrao od početka, posebno kad se uzme u obzir da je u polufinalu protiv Seongnama bio strijelac.

"Još uvijek ne mogu oprostiti Benitezu. Igrao sam odlično u polufinalu, dao gol, a on me je izostavio iz udarne postave. Slična mi se stvar dogodila i prošle sezone sa Joseom Mourinhom i finalom Lige prvaka, ali te se dvije situacije ipak ne mogu upoređivati jer sam prije madridskog finala bio povrijeđen, a nisam igrao ni u uzvratnoj utakmici polufinala protiv Barcelone zbog suspenzije. Tada nisam bio u formi, ali u Abu Dhabiju jesam. Benitezova odluka nije bila šok samo za mene, već za cijeli tim. Srećom, pobijedili smo", naglasio je Stanković.