Serie A
0

VIDEO / Milan pobjegao Juventusu na četiri boda

Totalsport
Nocerino i Ibrahimović pogodili za pobjedu Milana (Foto: AFP)
Nocerino i Ibrahimović pogodili za pobjedu Milana (Foto: AFP)
Nogometaši Milana pobjegli su nakon nedjelje i odigranih utakmica 27. kola talijanske Serije A na četiri boda prednosti Juventusu (57-53). Milan je ovog vikenda uzeo sva tri boda, a Juventus opet samo jedan.

Gostovao je Juventus kod Genoe, te je odigrao utakmicu bez golova. Nema Juve još niti jedan poraz u sezoni, ali 14 remija su definitivno uteg koji ih stišće. Inače, bio je ovo već peti neodlučeni prvenstveni meč u zadnjih šest utakmica i to je prilično usporilo skupljanje bodova Conteove ekipe.

Milan je na San Siru pobijedio Lecce 2-0, a opet je junak njihovog uspjeha bio Zlatan Ibrahimović. U 7. minuti je asistirao strijelcu Nocerinu (njegov već deveti prvenstveni gol), a u 65. je sam zabio za otklanjanje svake neizvjesnosti. Ibrahimović je sada, sa 19 golova, najbolji strijelac lige (drugi Di Natale ima 18), a samo podsjetimo da ovom prilikom Milan protiv Leccea nije morao proživljavati dramatične trenutke. U prvom dijelu sezone su, kao gosti, gubili kod Leccea na poluvremenu 3-0, ali su na kraju slavili 4-3.

U derbiju začelja Siena je u gostima pobijedila Cesenu 2-0 i tako je došla do prve ovosezonske pobjede na strani. Sada je samo Palermo u cijeloj ligi bez uspjeha na gostujućim terenima. Sieni su tri boda, u završnici, osigurali golovima Brienza i Bogdani.

Catania je pobijedila Fiorentinu 1-0 golom Lodija u 58. minuti iz jedanaesterca, dok su Atalanta i Parma podijelili bodove uz 1-1.


szólj hozzá: Milan vs Lecce 2:0 GOALS

Serie A, 27. kolo:

Milan - Lecce 2-0 (Nocerino 7, Ibrahimović 65) Genoa - Juventus 0-0 Catania - Fiorentina 1-0 (Lodi 58-11m) Atalanta - Parma 1-1 (Manfredini 5 / Paletta 55) Cesena - Siena 0-2 (Brienza 75, Bogdani 81) Lazio - Bologna (kasnije) Novara - Udinese (kasnije)

Tabela: Milan 57, Juventus 53, Lazio 48, Napoli 46, Udinese 46...