Propao transfer
0

Milan odustao od kupovine Luisa Fabiana

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Dugo vremena je postojala mogućnost da Milan angažira brazilskog reprezentativnog napadača, 28-godišnjeg Luisa Fabiana iz Seville.

Dvadesetak dana je trajalo povuci-potegni s obje strane, a sve se odvijalo u ritmu Milanovih ponuda i odbijanja istih od strane andaluzijskog kluba.

Posljednja ponuda koja je stajala kao važeća od kluba sa San Sira je bila 14 miliona eura. No, Sevilla nije dozvolila odlazak svog najboljeg napadača i strijelca za tu cifru, a iz Milana su se, po navodima talijanskih medija, odlučili povući iz tog mogućeg posla.

Nogometaš koji je za Sevillu od 2005. godine u Primeri odigrao 105 utakmica, te postigao 47 pogodaka (skoro prosjek od pogotka svaku drugu utakmicu), unatoč nekadašnjim izjavama da vapi za odlaskom u veliki klub kao što je Milan, promijenio je priču.

  • Jasno mi je da me Sevilla nije odlučila prodati. Nemam što drugo dodati nego da sam sretan što ostajem u Sevilli, gdje mi je uvijek bilo lijepo i gdje sam se osjećao ugodno - rekao je Luis Fabiano i nastavio:

  • Nikakvog presinga nema s moje strane. Nikada nisam pod svaku cijenu tražio odlazak, niti je moj agent požurivao cijelu stvar. Zadovoljan sam što ostajem u Sevilli i nadam se novim dobrim rezultatima mog kluba.