Tuttosport
0

Milan mijenja vlasnika?

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Prema pisanju torinskog dnevnika Tuttsporta, talijanski nogometni gigant Milan mogao bi uskoro dobiti novog vlasnika, na čemu radi dopredsjednik kluba Adriano Galliani.

Naime, nekonkurentnost Milana na nogometnom tržištu ove sezone, nemogućnost kupnje pojačanja i odlazak najboljeg igrača Kake u Real Madrid razbjesnili su navijače kluba koji se u nekoliko navrata oštro protestvovali.

Milan je u vlasništvu talijanskog premijera Silvija Berlusconija, koji je godinama ulagao ogromne svote novca u pojačanja tima, ali sada u doba globalne ekonomske krize ne može činiti isto jer njegovi takvi potezi ne bi bi bili s odobravanjem popraćeni od strane talijanske javnosti.

Tuttosport navodi da Glliani dogovara posao prema kojem bi grupa bogatih izraelskih biznismena uložila značajne svote novca u klub.

Ostaje za vidjeti kako će se cjelokupna stvar razviti dok se Milan nastavlja mučiti na terenu. Nakon američke turneje na kojoj su “rossoneri” poraženi od Chelseaja, Intera, Cluba Americe ista ih je sudbina zadesila na nedavnom pripremnom turniru u Münchenu, gdje su poraženi od Bayern Münchena i Boca Juniorsa.