Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamići kao bjegunci od pravosuđa u RH ne poštuju pravnu državu i imaju zabranu zbog toga od zvanične vlasti Hrvata iz BiH ulaska u bilo koji sportski klub tog naroda ovdje.Pokušali su ući ali su onemogućeni od strane zvanične politike.To naravno ne vrijedi za biznis.Jer su još bogatiji s novim investicijama od kad su dosli iz RH.
Zrinjski je bio jedini svijetli primjer nogometa u BIH ali su i oni sada Rendulica nogirali zasto zbog jedne loše utakmice a taj Velež tri puta dobivao i da prikriju svoje greske i apsolutno los zadnji prelazi rok.Bojim se da Ce tim potezom ići stepenicu unazad.Žele Tomasa koji je trenirao Sheriff protiv Zrinjskog gdje Zrinjski bio bolja ekipa i Osijek mjesec dana
Braca Mamic trebaju prteuzeti NSBiH ne bi li od nas konacno postalo nesto respektabilno. Od onih Dodikovih cirkusanata nema nista.
Ja ne zamjeram nista ako preuzmu, navijam za Zelju ali bi volio da barem jedan nas klub iz BiH napravi bar mali dio europske scene kao sto je Dinamo, jer njih dvojica koliko god im sudili u Hrvatskoj istoj toj Hrvatskoj su donijeli milione Eura od poreza, od prodaje igraca a Hrvatska je zeljela sve, od bivse sirotinje igraca napravili su zvijezde i milionere koji su ih popljuvali ka su se vinuli, sramota, Sretno Mamici
MAMIĆI SU POSTENI LOPOVI 😂😂
ostavite više ljude na miru
Zrinju kara Amir
Izgleda da ce Zrinjski uskoro igrati Ligu Prvaka