Lionel Messi
0

"Mijenjao bih sve trofeje za naslov na SP-u"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Argentinski nogometni as Lionel Messi odbacio je ponovo tezu da mu je draže igrati i osvajati trofeje s Barcelonom nego s argentinskom reprezentacijom.

Iako su mu tek 22 godine, Messi je u karijeri već osvojio brojne klupske trofeje poput tri naslova španskog prvaka, dvije Lige prvaka, jedan Kup kralja, kao i brojne individualne nagrade.

Ali u razgovoru za argentinsku televizijsku mrežu TyC Sports objasnio kako bi mijenjao sve svoje trofeje za naslov svjetskog prvaka s “gaučima”.

  • Ništa se ne može usporediti s naslovom svjetskog prvaka. Ima ljudi koji kažu da me nije briga za dres argentinske reprezentacije, ali to nije istina. Da me nije briga za reprezentaciju onda ne bih toliko putovao i igrao u njenom dresu. Ja volim argentinsku reprezentaciju, uvijek dajem sve od sebe kada igram za nju i osjećam se dobro pritom. Dao bih sve od sebe da osvojim Svjetsko prvenstvo, bila bi to najveća stvar za mene i za Argentinu - rekao je Messi.

  • Imao sam tu sreću i osvojio puno važnih naslova na klupskoj razini, ali sve bih to mijenjao za naslov na SP-u. Siguran sam da ćemo se boriti na naslov u Južnoj Africi i nadam se da ću u argentinskom dresu ondje napraviti ono što sam radio i što radim u Barceloninom dresu i tako pružiti svoj maksimum - zaključila je Barcelonina zvijezda.