Premijer liga BiH
46

Mihojević: Uz podršku navijača do nova tri boda protiv Slobode

Klix.ba
Marko Mihojević (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Marko Mihojević (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Nogometaši FK Sarajevo u petak dočekuju ekipu Slobode u utakmici 7. kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine, koja se igra na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase s početkom u 19 sati. Meč protiv kluba iz Tuzle najavio je mladi prvotimac Bordo ekipe Marko Mihojević.

"Očekuje nas sigurno teška utakmica, međutim, uz dobar pristup, kojeg smo pokazali u Bijeljini kada smo slavili sa 3:0, mislim da možemo ostvariti pobjedu i doći do željena tri boda. U posljednjem susretu protiv Slobode smo ostvarili pobjedu na gostujućem terenu. Ta utakmica je bila čvrsta, gdje smo odigrali disciplinovano čitavu utakmicu i na kraju zasluženu slavili. Nadam se da ćemo biti na visini zadatka ovog petka protiv Slobode i da ćemo pobijediti", izjavio je Mihojević.

Prvotimce Sarajevo poslije utakmice sa Slobodom očekuje i prva utakmica finala Kupa BiH, a Sarajevo dočekuje Široki Brijeg u srijedu 10. maja s početkom u 18 sati.

"Zasad samo razmišljamo o Slobodi. Nakon utakmice, naše mislili u potpunosti usmjeravamo ka prvom susretu protiv Širokog Brijega i dobro je što igramo sada u petak, odnosno što ćemo imati dva dana više pred utakmicu sa Širokim Brijegom", rekao je prvotimac FK Sarajevo..

Prvotimac, podrška navijača u petak biti će od presudnog značaja za naše igrače.

""Imali smo podršku navijača u Bijeljini, naši navijači su došli po jako teškom vremenu da nas bodre i općenito, njihova podrška za nas je od velikog značaja. Pozivam ih da budu i u petak uz nas, da dođu na utakmicu, a mi ćemo dati sve od sebe da osvojimo nova tri boda. Samo zajedničkim snagama možemo naredni period da uspješno okončamo", zaključio je Mihojević.