Na utakmici u Bergamu
1

Mihajlović o sukobu s Gasperinijem: Da je uperio prstom u mene, vjerovatno bi ostao bez njega

F. Z.
Siniša Mihajlović (Foto: EPA-EFE)
Siniša Mihajlović (Foto: EPA-EFE)
Trener Bologne Siniša Mihajlović govorio je na konferenciji za medije o jučerašnjem sukobu s Gian Pierom Gasperinijem, trenerom Atalante.

Dva trenera razmijenila su nekoliko uvreda i teških riječi tokom jučerašnje utakmice u Bergamu, a Mihajlović je potom dobio žuti karton, dok je Gasperini isključen.

"Ako imam problem s njegovom klupom, onda ću razgovarati s njim i trebalo bi tako da bude i obratno. Neću tolerisati da neko prođe pored mene i galami na one koji se nalaze na mojoj klupi. To je nedostatak poštovanja prema meni i to nije uredu", rekao je Mihajlović i dodao:

"On se ne smije usuditi da vrijeđa moje rezervne igrače i klupu, inače ću se naljutiti, a to će dovesti do problema. Nije uredu da uperi prst prema mojoj klupi. Da je uperio prst prema meni, vjerovatno bi ostao bez njega. Utakmice se igraju iza zatvorenih vrata i sve se čuje, ali ja ne idem do protivničke klupe i ne govorim im da šute. Ja sam odgovoran za svoju klupu i ako Gasperini ima nešto da kaže, neka se obrati meni".